İZMİR / BAYINDIR - Bayındır Halk Eğitimi Merkezi

İlhan ÖZTÜRK - Kurum Müdürü

1969 Ankara doğumluyum. İlk, Orta ve Lise öğrenimimi Ankara´da tamamladım. Sırası ile Gazi Ünv. Kastamonu Eğitim Yüksek Okulu (Sınıf Öğretmenliği), Anadolu Üniversitesi (Türkçe Öğretmenliği) Atatürk Ünv. (İş Sağlığı ve Güvenliği) ve Hoca Ahmet Yesevi Ünv. (Eğitim Yönetimi ve Denetimi-Yüksek Lisans) mezunuyum. 27.11.1990 yılında Kahraman Maraş Afşin Dağlıca kayabaşı İlkokulunda (Md.Yet. Öğretmen) başladığım öğretmenlik hayatıma, Dağlıca İlköğretim Okulu (Müdür), İzmir Bayındır ilçesinde  Canlı 60.Yıl İlköğretim Okulu (Müdür), Kazım Dirik Ortaokulu (Müdür), Zeytinova Şehit Erdal Canbulat Ortaokulu (Türkçe Öğretmeni), Ergenli Şehit Cevdat Aygün Ortaokulu (Müdür), Kazım Dirik Ortaokulu (Müdür) olarak devam ettim. 25 Haziran 2020 tarihinde Bayındır Halk Eğitimi Merkezine müdür olarak göreve başladım. Evli ve 2 çocuk babasıyım.